€19.95
€22.00
€29.50
€20.00
€9.00
€20.00
€20.00
€19.95
€16.50
€10.95
€19.95
€16.95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€18.50

Zonnebrand

Zonnebrand is een belangrijk product om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Bij mijnbaard.nl bieden we een ruime selectie aan zonnebrandcrèmes van verschillende merken, zodat je altijd de perfecte zonnebrand kunt vinden die past bij jouw behoeften.

Onze zonnebrandcrèmes zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bieden verschillende voordelen voor de huid. Zo zijn veel van onze zonnebrandcrèmes verrijkt met antioxidanten en hydraterende ingrediënten, waardoor de huid beschermd wordt tegen schade door vrije radicalen en gehydrateerd blijft.

Het gebruik van zonnebrand tijdens blootstelling aan de zon is essentieel om schade aan de huid te voorkomen. UV-straling kan namelijk leiden tot huidveroudering, pigmentvlekken en zelfs huidkanker. Het is daarom belangrijk om regelmatig zonnebrand aan te brengen op alle delen van het lichaam die blootgesteld worden aan de zon.

Bij het kiezen van een zonnebrand is het belangrijk om te letten op de SPF-factor en het type zonnebrandcrème. Een SPF-factor van 30 of hoger wordt aanbevolen voor optimale bescherming tegen UV-straling. Daarnaast kun je kiezen voor een waterbestendige zonnebrandcrème als je van plan bent om te zwemmen of te zweten.

Investeer in een kwalitatieve zonnebrandcrème van mijnbaard.nl en bescherm je huid tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Zo kun je genieten van de zon op een veilige en gezonde manier.